Privacy verklaring

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Camouflagenet Shop omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Camouflagenet Shop aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Camouflagenet Shop behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie.

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens
In de eerste plaats worden uw gegevens verwerkt als u met ons een overeenkomst sluit. De persoonsgegevens worden gebruikt om de overeenkomst en de betaling van de door u gekozen producten uit te kunnen voeren. Indien u producten heeft geselecteerd op onze website en deze af wil rekenen in de winkelwagen, worden de volgende persoonsgegevens gevraagd:
- E-mailadres;
- Aanhef;
- Naam;
- Bedrijf/Organisatie (indien van toepassing);
- Postcode;
- Straat;
- Huisnummer;
- Plaats;
- Land;
- Telefoonnummer.
Indien u een afwijkend afleveradres wenst door te geven aan Camouflagenet Shop is dit ook mogelijk. In dat geval worden dezelfde persoonsgegevens gevraagd zoals eerder genoemd.

Als u vervolgens overgaat tot betaling van de door u gekozen producten worden uw betaalgegevens gevraagd.

Aan de verwerking van uw persoonsgegevens ligt de volgende rechtsgrond ten grondslag: Het verwerken is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst. Zonder uw persoonsgegevens kunt u de bestelde producten niet afrekenen. Daarnaast kunnen de producten dan niet bij u bezorgd worden. Camouflagenet Shop heeft deze gegevens dus nodig om de overeenkomst uit te kunnen voeren.

Uw persoonsgegevens worden bewaard voor een termijn van zeven jaar. Na zeven jaar zal Camouflagenet Shop uw persoonsgegevens verwijderen.

Cookies
Camouflagenet Shop maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van Camouflagenet Shop bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Camouflagenet Shop om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

Verwijzing naar andere websites
Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere websites die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van Camouflagenet Shop. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van de betreffende website. Camouflagenet Shop is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Camouflagenet Shop raadt u aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

Doorgifte aan verwerkers en derden
Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Camouflagenet Shop zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven 'verwerkers'. U kunt hierbij denken aan het bedrijf welke de hosting van onze website verzorgd of een door ons ingeschakelde pakketdienst. De verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van Camouflagenet Shop.

Ook zullen persoonsgegevens worden gedeeld met derden als Camouflagenet Shop op grond van een wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op een server binnen Nederland.

Beveiliging
Camouflagenet Shop heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op een server binnen Nederland.

Uw privacyrechten
U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien u een account aanmaakt op onze website, kunt u zelf de door u verstrekte gegevens inzien en wijzigen.

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail sturen naar info@camouflagenet-shop.nl.

Indien u een klacht wil indienen over Camouflagenet Shop met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

Camouflagenet Shop is statutair gevestigd aan de Ridder Arnoud van Amstelstraat 12 (3415 PN) te Polsbroek en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 51647176.

Camouflagenet Shop is per e-mail te bereiken via info@camouflagenet-shop.nl en telefonisch via 061 - 310 8475.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Gastenboek

  • 03-08-2018 - Eerste bestelling gedaan hierbij had ik zelf een foutje gemaakt...  lees meer
  • 29-12-2017 - Vanmiddag pakket ontvangen
    Snelle levering en goede kwaliteit
    Bedankt lees meer
  • 29-09-2017 - Helemaal tevredecn. lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Camouflagenet Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel